lördag 18 januari 2014

Mitt mans-mansifest: Wargenz

Feminismen har onekligen gått för långt. Män har förvandlats till ljuva väsen som glider runt som på blomsterängar i hemmen. De utför sysslor som att prata med sina barn, plocka i diskmaskinen och köpa ny dammsugare. Detta har uppenbarligen blivit ett mans-fängelse!

Det är dags för en ny man att träda fram. En man 3.0. En man som är lika delar ur-man som cyber-man.
Det är dags att ta fram vår råa uråldriga kraft och göra en fusion med framtidens teknologi, dvs cyber.

Jag kallar mitt manifest Wargenz.
Den ur-nodiska vargen är vårt mäktigaste rovdjur. Hanarna lever i stora flockar med andra hanar. Honorna träffar de bara när det är dags för hanarna att öppna deras hjärtan, vilket sker var tolfte måncykel. Däremellan rår hanvargarna om varandra efter var och ens behov.
Tillsammans löper de genom skogarna. Tillsammans ylar de mot natthimlen utan att behöva förklara sig för någon. Utan att behöva känna skam för sin manliga sexualitet. Där i flocken med de andra hanarna lever de fullt ut i manlig gemenskap. Fysiskt och spirituellt. Hårt och i sin sanna natur.

Vi män, dvs wargenz, har de senaste 1000 åren förlorat mycket av vårt väsen och därför blir steget ut i den råa manliga naturen för farlig. Men tack vare alla manliga framsteg inom vetenskapens område har vi nu genom tekniken cyber öppnat upp portarna till wargenz förlovade land.
Beväpnade med Google glass, Google+, mikrovågsugnar, fryspizzor och vattenkokare kan vi nu leva oberoende av kvinnor i exakt 12 måncykler.

Som wargenz åtar jag mig att leva på följande sätt:
1. Leva enbart med andra män under 12 måncykler åt gången.
2. Endast öppna en kvinnas hjärta var tolfte måncykel.
3. Inte använda teknik som är äldre än senaste Apple-lanseringen.
4. Bara äta färdig frysmat till ett värde av max 40 kronor portionen.
5. Hjälpa mina medwargenz med sina manliga behov i alla lägen.

Tillsammans kan vi män hålla stånd mot omvärlden. Tillsammans är vi Wargenz! AAAAAAOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUU är vårt stridsrop!

Mikael Sol,
Wargenz