måndag 18 november 2013

När kommer uppföljaren på "Till alla jag legat med"? Samt jag har börjat blogga igen

Ja, det har ju varit lite torka på den här bloggen den senaste tiden. Jag minns att jag nån gång i samband med att Morrissey släppte skivan "You are the Quarry" läste en intervju med honom där de frågade honom om varför det hade dröjt så många år mellan "Maladjusted" (1997) (som jag för övrigt köpte på rea på Åhléns i Skärholmen nåt år senare bara) och "You are the Quarry" (2004).
Han svarade något i stil med att han hade en väldigt krävande katt.

Skitsamma, nu ska det inte handla om avdankade tonårshjältar, utan om ... well, jag har förvisso en del fans som en gång i tiden var tonåringar och som nu ... övergivit mig. Men skitsamma, det är inte det den här texten ska handla om.

Eller typ.

Varför dröjer det så lång tid innan "Psykiskt sjuk" (uppföljaren på "Till alla jag legat med") kommer som bok? Jo, jag har haft en väldigt krävande katt. Katten har nu dött i cancer på grund av inavel, så boken är igång igen och jag är 99% säker på att den kommer ut under 2014 (om inte jag också dör. Ta i trä).

Så äre.

Nä, men det var rätt jobbigt psykiskt att göra boken på det sättet jag hade tänkt göra den på från början. Så den blir annorlunda. Varken bättre eller sämre. Eller jo, bättre för mig själv. Bättre för mitt välmående. Sen har det ju passerat en del tid mellan det som skildras i "Psykiskt sjuk" hände och det som är idag, och som ni läst på andra bloggar så läker tiden alla sår. Eller åtminstone har jag en tendens att glömma/förtränga saker så att de till slut känns lika viktiga som en nyöppnad Wayne's coffee bredvid Espresso House (poängen är att jag inte fattar skillnaden på de här olika kafékedjorna, men de verkar dyka upp nära varandra som ett tecken på "valfrihet". Jag är naturligtvis tacksam för denna valfrihet, men samtidigt ligger jag vaken om nätterna och undrar "Ska jag köpa det för dyra blaskiga kaffet på Starbucks eller på den där fjärde kafékedjan jag inte ens minns namnet på just nu?").

Hmm ...

I alla fall så tänkte jag dra ner på mitt Minecraft-spelande rejält till förmån för mer bloggande och mer serieritande (eftersom jag har några sidor kvar att göra ...).

Om det är något ni vill att jag ska skriva om här på bloggen så kan jag låta meddela att jag tror att jag lyckats ta bort kommentarsfältet, så försök inte. Alltså, nu hände det aldrig att nån var otrevlig mot mig på nån av mina bloggar, men risken finns ju alltid. Jag tycker inte om när folk är otrevliga. Fattar inte varför jag är sån. Andra verkar tycka att det är toppen. OBS ironi.

Okej. Peace kids. I'm back.