onsdag 26 oktober 2011

100 frågor med 100 svar!

Har snott dessa frågor från Hannas blogg som hade snott dem från Stefs blogg som säkert hade snott dem från nån annans blogg.

1. Hur gammal är du om fem år? 
35.

3. Hur lång är du?
 184 cm.

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
 Oj, det var längesen jag såg en film. Tror det kan ha varit Conan på bio. Vilket var typ i somras? Eller nä, minns att jag såg Night of the Living Dead på teve nån gång mitt i natten i somras också hos en tjej jag då hängde med (äger ingen teve själv, så gäller att passa på när tillfälle bjuds). Kan ha skett senare. Väldigt intressant fråga detta.

5. Vem ringde du senast?
 Benjamin.

6. Vem ringde dig senast?
 Minns ej. Säkert tryckeriet.

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? 
Gymmie Åkesson? (fråga om jag ville gymma)

13. Vilken är din favoritjulsång?
 Den med knattarna i tomtens verkstad.

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
 Att det när jag når pensionsåldern inte kommer finnas pengar kvar till pension för oss 80-talister för vi ville att pengarna nu skulle gå till öl istället.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Det är privat och väldigt PI.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med sängkläder på mig. Dock på en spikmatta jag införskaffade under en av mina många resor i Indien.

23. Hur många landskap har du bott i?
 Tre. Trivs bäst i öppna sådana. Nära havet vill jag bo.

24. Vilka städer har du bott i?
 Hmm, städer. Har bara bott i en stad och det är Stockholm - Sveriges enda stad. The Capital of Scandinavia. Nordens Venedig. Öarnas stad, det är du.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Föredrar strumpor hemma och skor i övriga fall. En dag kommer dessa skor gå rakt över dig.

33. Kan du spela poker?
 Nej, men är en jävel på Pokémon. Gotta catch 'em all.

34. Tycker du om att mysa/kela?
 Noooooooooooooooooooooooo. Gör det bara om jag är kär.

35. Är du en beroendemänniska?
 Bara av dina andetag, baby.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? 
Njää, eller jo, ett exs mamma och ett annats exs ex och så tror jag kanske att ytterligare ett ex brors födelsedag är samtidigt.

38. Kan du några andra språk än svenska?
 Helst inte!

41. Vad spenderar du helst pengar på? Mat och klänningar.

47. Vad har du för ringsignal? Tror det är den där standardlåten för iPhone. Har alltid på ljudlöst, så det är inget jag tänker på. Går det ens att byta ringsignal på en sån där sak?

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
 Allt försvann i branden. Alla fotografier, teckningar och barnets illusion av en trygg värld.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
 Har på mig en röd t-shirt för jag höll på med en tomatsås tidigare och ja, det stänker ju så jag ville inte få stänket på min skjorta så jag tänkte att om jag byter till en röd tröja och då får stänk på mig så kommer det inte märkas så mycket som det hade gjort om det hade kommit på min skjorta för den var inte röd, nej den var grå. Eller, den är fortfarande grå eftersom jag var så pass smart att inte stänka ner den. Stänkte visserligen inte på den röda tröjan heller för ja, I'm a boss.

53. Vilken var den senaste boken du läste?
 Om inte serieböcker räknas så var det "Mig äger ingen"

54. Läser du dagstidningen?
 Gjorde det förr när jag var ihop med en som prenumererade. Nu gör jag det sporadiskt på jobbet. Är det nåt kan man ju kolla på nätet, har jag hört. SOM DETTA!

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Min namnteckning på ett viktigt dokument!

59. När var du i kyrkan senast? När pappa begravdes. Så det var i mars. Jag tror inte på Gud.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Gillade nog min engelsklärare väldigt mycket. Hon såg till att jag fick med en serie i lokaltidningen Söder om Söder (Mitt i Söderort, heter den nog idag) när jag var 15.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
 En vecka, tror jag. Sen har jag varit på lite festivaler, så att säga. Blink blink.

64. Har du varit med i tidningen? Ja, fast jag jobbar ju med tidningar, så det är inte så konstigt.

67. Vad är det för färg på din tandborste? Har en helrosa, en rosavit och så en som är gråvit. Och en elektrisk som är vit, men med lite blått på. Använder samtliga fast på olika platser. Jag bor lite här och var nu pga jobbet.

68. Hur imponerar man på dig?
 Genom att inte vara ett jävla spån.

77. Vilket är ditt drömjobb?
 Typ det jag har. Skulle även vilja prova att jobba på dagis, men känns lite sent att ändra karriär.

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Skulle vilja resa mer i Sydostasien. Gå i terapi en gång i veckan. Bygga ett hus på landet.

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv? 
Två katter, som egentligen var min dåvarande flickväns. Annars inga. Tror inte på konceptet med husdjur. Tänker mig att människor om tusen år när alla djur har datachip i sina hjärnor (så de är lika smarta som oss) kommer se på oss med avsky och tycka att vi höll djur som slavar.

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Jag har varit scout i min barndom. Jag är rädd för att kräkas (men det händer ändå). Jag har aldrig varit i Lund (förutom ombord på tåget).

81. Svär du ofta? 
Sällan.

85. Vad har du för utbildning? Konstskola och Designhögskola. Saaaaaaamt ... här kommer det ... nu så ... bara lite till ... da da da da .... LIVETS HÅRDA SKOLA!