onsdag 14 september 2011

Bloggrelaterade frågor

hur länge har du bloggat & vad fick dig till att börja ? :) / Varför började du blogga?
- Jag har haft den här bloggen sedan 2011-05-22. Jag startade den här bloggen för att jag ville skriva knäppare grejer än tidigare och för att jag inte kunde posta youtube-klipp på min förra blogg. Annars så har jag bloggat till och från sen 2003 eller nåt, tror jag

varför bloggar du?:)
- Jag försöker nå en högre nivå av förståelse av mig själv. Det är som terapi fast utan att man går till en prostituerad. Eller ni kanske är mina psykologer. Skicka ingen räkning bara.

Tjänar du pengar på din blogg eller vill du göra det?:)

- Jag vill tjäna pengar på din kropp. Känner en del investerare.

har kissie, foki, amir, kenza, dessie, paow, blondinbella eller amandavardet kommenterat din blogg?
- Nääää, de har väl fullt upp med att leva fantastiska liv?

Vilka är dina favoritbloggar? Läser du olika typer? Så som mode, nyheter, seriöst, debatt, humor, foto? / Favoritbloggar?:)
- Jag läser de där som finns länkade till i högerspalten. Förutom dem läser jag mest politiska bloggar, samt kollar på såna bloggar med foton på nakna människor som gör roliga saker.

Vad är det bästa med att blogga?
- Att få skriva av sig utan press på att det ska bli bra. Det är bara att köra.

Ibland får man kommentarer som "kolla mig blogg", blir du irriterad eller kollar du upp vem det kan vara? (Ibland är det fjortisar som inte vet bättre..)
- Det är ju inte så kreativt, så nä jag kollar inte. Det vore ju lite som att läsa spam-mail. Visst, jag vill enlarge my penis, men det behöver jag inte betala för eftersom det är något som ändå sker när jag är med någon jag tycker om. Det är så penisar fungerar.

Tycker du att provocerande bloggare har en mission och i så fall på vilket sätt?
- Deras mission är väl att få fler att tro på Jesus så att de slipper spendera resten av evigheten i Helvetet? Jag tycker det är en viktig mission, även om den i dessa dagar kan synas vara en mission impossible då så många hellre kliar sig blodiga i skrevet.

Har du fler bloggar?
- Jag har några privata som är låsta, och så finns ju mina gamla bloggar kvar lite här och där i cyberspejs.

hur många läsare har du? :)
- Tror de flesta bara kollar på bilderna. Tippar på att kanske 60 om dagen faktiskt läser det jag skriver. Man kan kolla besöksantalet till vänster.

är du aktiv på bloggen?
- Inte så mycket egentligen. Det går i perioder. Jag känner inget behov av att blogga varje dag längre.

älskar du att blogga? ;D
- Det är det enda jag älskar. Det och gulliga hundvalpar.

vad tycker du om dessa storbloggare såsom kissie? paow,dessie, gaybloggen och kissie.. vad du tycker om skvallerbloggar också, tycker du att det är rätt att de sprider rykten om dessa bloggar? en känd skvallerblogg är ju falsksanning
- Eftersom svenskundervisningen i skolorna verkar bli allt sämre tycker jag det är fantastiskt att många unga idag har funnit vägen till ett levande språk via bloggandet. Låt oss inte hindra deras kreativitet, utan låt oss hylla dem för den inspiration de är för så många andra som drömmer om att börja skriva, men kanske inte vågat ta steget fullt ut på Internet. De är sanna pionjärer på detta digitala stäpplandskap.