måndag 15 augusti 2011

Så tolkar du killars sms!


Bloggens killexpert Mikael Sol avslöjar sanningen bakom killars sms! Yay.

1. Han skriver jättekorta sms

Det betyder: Hans penis är förmodligen jättekort. Läge att oroa sig. Han kan uppväga sitt tillkortakommande (höhö) med teknik. Räkna dock inte med det.

2. Han kommer med abortförklaringar

Det betyder: I så fall skulle han passa bättre ihop med Jodie Foster. Dumpa!

3. Han använder ofta Smileys

Det betyder: Han är förmodligen en glad jävel. Du behöver någon som är svår och taskig mot dig. Någon som är värd att älskas för att han haft det tufft i livet. Kanske en heroinist som du kan ta hand om. Om du är osäker så prova med en hamster först. En crackhamster. Tröttnar du kan du röka upp den.

4. Han skriver en jävla avhandling

Det betyder: Detta är mycket vanligt bland doktorander av olika slag. Byt ut mot koriander för godare smak.

5. Det tar skitlång tid innan han svarar

Det betyder: Förmodligen saknar han människotummar. Kanske är det en apa du har att göra med? Prova att ge honom en banan.

6. Han ger dig gulliga smeknamn

Det betyder: Uppenbarligen har han glömt bort vad du heter. Killar har väldigt dåligt minne, förutom till sina datorer, kameror, Xbox och annan teknisk utrustning.

7. Han "råkade" skicka fel

Det betyder: Sms som män skickar till sina mödrar bör respekteras även när de är grovt sexuella och felskickade. Du kommer aldrig kunna bli Qvinnan nummer ett i någon annan mans liv än din egen sons/söners. Lev med det.

8. Han ställer frågor

Det betyder: Många av dagens snubbar tror att de är Rickard Olsson, när de egentligen är Magnus Härenstam. Kom ihåg: Ni cheyer ställer frågorna och vi killar levererar svaren!

9. Han messar mig bara när han vill knulla mitt ruttnande lik

Det betyder: Han är en fin kille som älskar dig trots att livet lämnat dig. Om det inte vore för att det är sjukt äckligt med nekrofili skulle det nästan vara lite gulligt.

10. Han messar inte alls

Det betyder: Han har funnit någon annan. Förmodligen någon yngre och vackrare. Troligtvis ett barn. Ring snuten, såna som han måste buras in! Barnen är det viktigaste vi har. De är vår framtid.