söndag 3 juli 2011

Jag ska ha barn nästa år!

Nästa år tänker jag skaffa barn, men jag tycker inte att en kärleksrelation är tillräckligt pålitlig, så jag vill ha barn med en kvinna som jag inte är kär i eller tillsammans med. Jag vill dessutom inte förändra mitt liv för mycket, så delad vårdnad med varannan vecka är ju en väldigt bra deal. Då hinner man sakna barnet också.

Men jag funderar över hur barnets mor ska vara.

Hon bör ju ha liknande värderingar som jag eller helst bättre. Hon måste vara välutbildad inom bildkonst och helst utöva själv. Hon måste kunna tre språk flytande, för jag vill att mitt barn också ska bli trespråkigt. Helst spanska eller franska. Ser gärna att hon är av utländskt härkomst för jag tror det blir starkare människor om man blandar genpolerna.

Hon ska ha en årsinkomst som är som min eller högre. Man vet ju inte hur det blir med studiebidrag i framtiden så det är viktigt att vi föräldrar kommer kunna skjuta till med pengar då.

När det gäller hennes ålder tänker jag mig 29-35 eller nåt sånt. Yngre människor är sjukt omogna och kan knappast ta det ansvar det är att ha kids.

Ja, det här är bara ett tidigt utkast, så kom gärna med mer tankar om hur man bör lägga upp det här smart.