onsdag 20 juli 2011

Del 1 - Läsarfrågor

Det har rasslat in lite nya läsarfrågor. Jag tycker alltid det är jätte kul att svara på dem, så here goes!

Vad ser du fram emot mest det här året?

Att bli kär! Jag tror det kan hända i år. Annars ser jag fram emot att få ner alla mina saker från Stockholm nästa torsdag.

Har du någonsin ändrat något i ditt ansikte med botox, läppförstoringssprutor?
Många verkar tro att jag har naturligt stora läppar, men se, detta är inte sant. Jag åker över sundet till Köpenhamn en gång i kvartalet för att fylla på läpparna. Har man ett så pass stressig jobb som jag har, så måste man hela tiden ligga på topp!

Hur ser du på dig själv just nu? Jag syftar mer på din kropp. Du kan väl inte förneka att du blivit större(?) och jag undrar hur du lever med det/accepterar/tar all “kritik”! Du är VÄLDIGT FIN oavsett
Jo, det känns rätt hemskt att vara tjock. Jag överväger att börja med barnmat på burk. Det är något tilltalande med mat på just burk. Mer grejer borde vara på burk. Typ skjortor på burk (ja, jag vet att det finns).

Hur länge tror du att du kommer vänta tills du skaffar familj?
Jag har redan en familj.

Hej! Ditt imperium bara växer, hur gör du för att inte få storhetsvansinne?
Jag jobbar en hel del som volontär i olika länder. Det ger mig perspektiv på tillvaron. Att hålla en döende människa i sina armar är något alla borde prova! Det och råbiffen på Riche! Gärna samtidigt!

Jag vill så mycket. Hur får jag tiden att räcka till??
Ät en ordentlig frukost så klarar du dig hela dagen. Sen jag slutade att äta frukost och ersatte det med att dricka en expresso på jobbet så har jag förlorat runt 2 timmar per dag. Det blir 14 timmar i veckan. 730 timmar per år!

Hur mycket kostar en lägenhet puerto banus? Förstår att det är hemskt olika, men vad ligger prisklassen på på de lägenheterna som du kikat på
Ungefär runt 2 miljoner kronor. Man kan ju skänka 100 spänn och mätta en familj i Afrika. För 2 miljoner kronor kan man mätta 20 000 familjer.

Hur ser din drömdag ut?
Den tillbringar jag gärna med någon jag blir alldeles pirrig av. Något enkelt bara. En promenad. Hålla handen. Kolla på en film. Spela frisbeegolf. Klappa en hund. Klappa en katt. Pussas. Kramas. Och det ärliga nakna samtalet. När jag och hon möts på lika villkor, med samma lön för samma arbete.

Bella! Du kan inte säga en sån här sak men sen inte berätta varför, man blir ju nyfiken! ha ha.Vad fick dig att lämna london-killen när han stod i duschen??
Han var så jävla blöt bara.

Vad är din livsfilosofi? Man kan ju tro att du lever för din karriär och pengar…är det den bilden du vill ge unga tjejer?
Behandla andra som du själv blir behandlad. Dvs som skit!

Karriär och pengar är bara en bieffekt av att jag gillar serier onormalt mycket.

Vad är stora hemligheten till att bli framgångsrik?
Starta en blogg! Cashen rullar in, kompis.

(Hvornår) vil Till alla jag legat med udkomme i en dansk version?
Jag håller på att kolla med olika förlag i de olika nordiska länderna och i Södra Sudan. Vi får se vad det leder till. Än så länge säger de nej, men jag tänker mig att det är en del av att förhandla. Lite som tjatsex alltså. De säger nej och menar nej men det går jag inte med på. När jag tänker efter så är de ju det som är våldtäkt. Hmm. Konsten att våldta förlag så att de föder ens bok.