måndag 13 juni 2011

Vikten av toapapper

Det är så klart ingen lek i parken att leva i ett celibat. Särskilt inte om man är en man, och det är ju jag. Kvinnor har inte samma behov av sex som vi män och därför kan kvinnor leva utan sex i väldigt långa perioder. Det är till och med väldigt bra för dem eftersom det riktiga ordet för heterosexuellt sex stavas Ö.V.E.R.G.R.E.P.P.

Men hur kommer man runt denna djuriska drift man som man har? Ja, för mig och miljontals miljarder män runt om i världen finns det ett väldigt bra hjälpmedel!

Toapapper!Nu tänker ni att det där är så himla typiskt "vit västerländsk medelklassman som jobbar med media-perspektiv", men jag är fullt medveten om att det finns kulturer där man inte använder toapapper när man runkar. Där saggar man helt enkelt i vänsterhanden, och det är därför man där bara äter med högerhanden. Jo, lite koll har jag på hur män i andra delar av världen gör.

Huvudsaken kvarstår: Vi män, oavsett kultur, dominerar och äger. Glöm ej. Skriv ner och faxa vidare denna information till era vänner. Jag säger inte att det är en bra sak, jag säger bara att det är så det är.

I USA har toapapperfabrikörerna gjort undersökningar som visar på att 12% av all användning av toapapper går just till mäns runkande. Alltså 12% av den totala toapapperskonsumtionen i USA där det bor typ 260 miljoner människor. Skulle man samla ihop 12% av årsförbrukningen av toapapper i Amerikat, så skulle man dels få en jävla massa intorkad freedom fighting-sperma att hantera, men även toapapper som skulle räcka 23 varv runt Jorden.

Det är rätt svindlande att tänka på.