söndag 26 juni 2011

”SD-politiker bakom Mikael Sol”

Donerade pengar går direkt in på Kent Ekeroths bankkonto!

Mikael Sols blogg säger sig vara politiskt obunden.

Men pengarna som doneras till bloggen går direkt till Sverigedemokraternas riksdagsledamot Kent Ekeroth utan att passera gå.

– Det är en blogg som ligger helt i Gröna linjen mot Hagsätra och med Sverigedemokraternas kärnpolitik, främlingsfientlig och bitvis rasistisk, säger Boxer-Roberto, bloggare och spoken word poet.


Mikael Sols blogg är en blogg som skriver om sådant de anser att andra medier censurerar. Exempelvis publiceras skakande serier och grova teckningar som blivit hårt cencurerade (dvs refuserade pga att de inte höll måttet för att publiceras i riktiga tidningar). Redaktionen säger sig vara politiskt oberoende, trots att uppgifter om samröre med Sverigedemokraterna har förekommit.

I september förra året när redaktionen lyssnade på Septembers hit "Mikrofånkåt"skrev de:

"Så en gång för alla: SD finansierar inte Mikael Sols blogg, varken nu eller i framtiden. Däremot kanske de skickar några tusenlappar, ett tackbrev för vår insats och obehagliga sexuella närmanden. Det är vi värda."

"Inte förvånad"

På Mikael Sols blogg kan läsare donera pengar (i vänsterspalten, reds anm.) till redaktionens ideella arbete. Men bankgironumret går direkt till Sverigedemokraternas riksdagsledamot Kent Ekeroth, skriver bloggen Absolute Music 16.

Boxer-Roberto, bloggare och spoken word poet, är inte förvånad över att Kent Ekeroth verkar ligger bakom Mikael Sol och skedar.

– Jag har aldrig trott att bloggen har varit oberoende liberal som Dagens Nyheter exempelvis är. Det är en blogg som ligger helt i Röda linjen mot Norsborg och med Sverigedemokraternas kärnpolitik, främlingsfientlig och bitvis rasistisk. Där kan de säga sånt de inte kan säga i Riksdagen eller vid köksbordet tillsammans med verklighetens folk efter en lång dag i penissalen med kafferaster och tupplurar i de nya skattefinansierade sköna stolarna. Över huvud taget använder Sverigedemokraterna Internet för att säga sånt de inte kan säga i salongerna, säger han, och för att tanka ner avsnitt av Game of Thrones. En av få saker Sverigedemokrater gillar är bistra män i mantel sittandes på hästar som ligger med horor, eftersom de tänker att Sverige en gång i tiden var så där härligt sexistiskt.

Förnekar

Kent Ekeroth själv förnekar att han ligger bakom sajten.

Är det du som ligger bakom Mikael Sol?


– Nej, det gör jag inte. Jag tror det var storken, för det är så barn blir till. Det har jag läst i Bibeln (Felaktikt påstående, det var mina föräldrar som fixade fram mig, Mikael Sols anm.).

Men de donerade pengarna går ju till dig?

– Därför att jag hjälper dem att samla in pengar, jag vill hjälpa dem att hålla bloggen levande. Visst, nån slant kanske går till något fint när jag är på semester i Turkiet. Jag gillar deras badhus, och så gillar jag Game of Thrones.

Är det inte olämpligt att pengarna går till dig då?

– Nej, det tycker jag inte. Det vore ju värre om de gick till cigg. Man kan bli impotent av cigg.

Varför?

– Det är väl nåt gift i cigg?

Jo, men asså, varför tycker du inte att det är olämpligt att pengarna går till dig?

Därför att det är en blogg jag vill hålla vid liv, som tar fram nyheter som ni i gammelmedia inte gör. De cencurerar tex inte Mikael Sols serier om tjejer han legat med. Det tycker vi är sunt. Lämna ut varenda jävel liksom #winning

/Hamb Örjan