tisdag 14 juni 2011

Jag gör bara fel

Äh jag vet inte jag...

Fan. Jag var verkligen konstig i helgen. Men jag blir det ibland när jag är trött och vill sova och nån försöker hindra mig från det. Jag kan bli extremt arg i de lägena och det var vad som hände. Allt spårade ur. Det var inte så det skulle gå till. Nu är det försent. Jag sa det jag sa och jag gjorde det jag gjorde. Allt för att få sova, men det var en jävligt jobbig omväg för att få igenom min vilja. Jag kan lika gärna som nån annan skylla på att jag var full för det var jag och det spelade ju in. Allt spelar alltid in. Hela tiden. Musiken var hög på stället. Det var svårt att förklara.

Jag var väldigt ledsen också. Jag råkade prata om pappa oförberedd med en bekant. Jag blev ganska chockad och ville bara därifrån. Ville vara ifred. Det enda jag kunde upprepa var, "Jag vill sova. Bara sova. Låt mig sova". Men jag fick inte så jag la till ord som jävla idiot låt mig vara jag är inte kär i dig ta din cykel och dra.

När jag vaknade på lördagen fattade jag inte riktigt vad jag hade gjort. Jag satte mig själv i första rummet för i slutändan har man bara sig själv, men det är den inställningen som leder en till ett liv i ensamhet och misstro.

Jag har inga svar på varför jag gör som jag gör hela tiden. Varför mönstret upprepas. Varför jag kan bete mig som att jag är jättekär i veckor för att bara några timmar senare helt vända om och bli kall som is. Jag tror jag har ett invant beteende. Jag kan en pojkväns alla gester. Det är lätt att spela. Det är inte ens så att jag måste låtsas eller lura mig själv.

Jag har under hela mitt vuxna liv haft svårt att förstå att det är möjligt för mig att såra andra. Det är nästan så att jag inte kan komma på någon faktisk person jag sårat. Något specifikt tillfälle. Som att jag är för oviktig för andra att jag skulle kunna påverka hur de mår genom mina ord och handlingar. Ändå minns jag tårar och skrik och sönderslagna saker som inte är mina.

Jag står och tittar på som om det är på film. Att det hänt någon annan än du och jag.

Jag gör hela tiden fel för jag hoppas att göra rätt nån av alla dessa gånger.