tisdag 24 maj 2011

Många går miste i dimman

Idag när jag till jobbet ankom insåg jag att Serieskolans tvåor hade sina examinationer (jag insåg detta i och med att jag kollade min mail), så jag trotsade min tidsbrist och knatade från Västra hamnen till Malmös stadsbibliotek för att checka läget.

Alla tvåor imponerade inom sina olika genrer. Det var väldigt kul att se.

Sen åt jag sallad till lunch. Jävligt sjukt, men jag har upptäckt att jag mår bättre efter att jag ätit sallad till lunch än om jag tryckt i mig den sedvanliga lunchbuffén jag brukar äta, vanligtvis innehållandes mycket kött och sås. Fan, jag har blivit så jävla tjock sen jag flyttade hit. Snart väger jag väl lika mycket som den där Kissie som jämt tjötar om hur tjöck hon är.

Det är nästan så att jag inte kan se mina revben längre. Obehagligt!!!

Hoppas allt är bra med er. Att era liv går som planerat eller åtminstone är kuligt. Om ni inte gillar kul, utan föredrar att ha det tråkigt så hoppas jag att ni har det istället. Och om ni vill ha ett jävla helvete så hoppas jag att ni har det. Alla vill ju inte ha samma saker ut ur livet. Vissa vill att livet ska vara skit. Alltså, på riktigt, jag har läst i Amelia att det till och med finns de i Värmland som vill att man ska bajsa på deras kroppar samtidigt som de kollar på TV4.
Förr i tiden kunde man rent teoretiskt ha blivit stenad för det beteendet, men som tur var så fanns inte TV4 då. Ja, nu vet jag att många av er inte tror på det jag skriver, för jag vet att flera av er läsare föddes först efter att TV4 började sina sändningar. Jag som är lite äldre kan till exempel berätta att de inte visade program hela dagarna. Först på eftermiddagen brukade de inleda med att visa ett klipp med en schimpans som kliade sig i huvudet. Varje dag. Jag vet inte om det var självironi eller om apan var vi tittare. Kanske är vi alla apor, eller kanske är vi bara släkt med apor. Jag har flera kusiner, men jag är rätt säker på att ingen av dem tillhör primaterna. Man ska således inte tro allt "forskarna" säger. De vill bara bli kända och därför säger de vad som helst. För att få uppmärksamhet. De startar bloggar där de hittar på saker. Sen mailar tjejer dem och säger att de vill träffas och så kanske de tar en kaffe och allt är fint och trevligt. De pratar om att universum kommer från ett frö och nästa gång tar de en öl tillsammans. Det blir en öl till och en till och när kvällen närmar sitt slut är deras omdöme så dåligt att de går hem och ligger med varandra som om de vore bonobo-apor. Men att man kan knulla som ett djur är inget bevis för att vi är djur. Möjligtvis att vi är furries. Dessutom dricker inte bonobo-apor öl. De är mer cider-typen.

Vi lever i en tid som för många kan te sig förvirrande. Inte för mig, för jag har energikristaller som hänger ovanför mig vart jag än går. Tack vare dem kan jag hela tiden hålla ett 100% fokus. Inga avvikelser. Framåt bara. KÖR!

Vi är alla kosmos. Tänk på det. Det vatten som du nu dricker ur ett glas kan i morgon vara en del av dig.