lördag 28 maj 2011

Har jag varit otrogen?

För att spinna vidare lite på temat i förra inlägget så har jag försökt komma ihåg om jag själv varit otrogen någon gång. Det är så olika från relation till relation vad som räknas som otrohet. Man får inte heller glömma att även om man bestämt att ett visst beteende ska vara okej, så kan man likväl uppleva svek från sin partner.

I vår kultur är sex något särställt. Det är något magiskt, men sex kan lätt bli ett trauma, ibland inte på direkten utan långt senare.

Jag undrar varför det är en så stor grej. Varför blir man så otroligt mer ledsen om ens partner knullat med någon annan än vad man blir om ens partner är hemma hos en kompis och spelar tevespel i några timmar? Personen är ju med någon annan i båda fallen. Är det för att man är rädd att man ska förlora sin partner? Någon som kanske har ett bättre jobb och bättre status, men kanske är ful? Jag känner ofta stark oro över att tjejer jag haft ihop det med ska börja hänga med fula killar, och att jag i och med det buntas ihop i samma fack som dem. "Vet du, Lisa ligger bara med fula snubbar. Såna som ser ut som röv".
Ser jag då ut som en röv? Jag tänker mig att min mun inte liknar ett anus vanligtvis, men det händer ju att jag gör en pussmunsmin som kan mistas för ett daimkryss. Ibland spyr jag bajs också på grund av en genetisk defekt jag lider av.

Men har jag då varit otrogen någon gång? Jag tror inte det. En av mina tidigare flickvänner ville inte att vi skulle ha ett vanligt standardförhållande. Jag ville inte att hon skulle ligga med andra, så hon kom på den "smarta" lösningen att jag skulle få göra det om jag ville.

Jag tyckte det hela verkade som en mycket dålig deal. Om jag nu skulle ha legat med en annan, så hade det säkert lett till att hon också skulle kräva att få göra det.

Men jag försökte faktiskt genomföra det några gånger. Jag tänkte att det bara var en tidsfråga innan hon skulle ha vaginalsex med nån annan än mig, så jag ville förekomma henne.

Det lyckades aldrig bli mer än hångel och så runkade jag av en tjej en gång. Jag fick otroligt dåligt samvete eftersom att vi är uppfostrade till att få det i såna sammanhang.
Ganska ovärt, men kanske kan det bli till roliga serier nån gång i framtiden.

Men nog om mig. Vad jag undrar är vad ni har för favoritfärg?